Доминик Тийм има една добра седмица в Ещорил. Австриецът показва чудесни

...
Доминик Тийм има една добра седмица в Ещорил. Австриецът показва чудесни
Коментари Харесай

Тийм посочи следващата цел пред себе си

Доминик Тийм има една добра седмица в Ещорил. Австриецът демонстрира чудесни неща досега в португалския град, а вчерашният му триумф против Бен Шелтън бе повече от безапелационен. Вече  с 2 победи в конкуренцията, „ доминатора “ най-сетне съумява да ни подсети за най-хубавите си дни, а сезонът на червени кортове е едвам в началната си фаза.

Бившият международен номер 3 уточни идната краткосрочна цел пред него, а тя е класиране за главната скица на Ролан гарос, защото все още, ранкингът на Тийм не му подсигурява непосредствено присъединяване във втория за годината шампионат от „ Шлема “.

„ Много е значимо за мен, че надвивам, несъмнено през тази седмица се случват хубави неща и това няма по какъв начин да не ме радва. Винаги съм казвал, че клеят е моята обичана настилка  и занапред ни чакат още редица шампионати на алено. Щастлив съм да бъда част от четвъртфиналите в Ещорил,  още повече, след тежкото начало на 2023 година за мен. Нищо не се трансформира оттук насетне, просто виждам мач за мач и се пробвам да играя добре. Всяка една победа ми носи точки, а идната цел, която пъдя е попадане непосредствено в главната скица на Ролан гарос. Не искам да разгадавам на Уайлд кард, желая самичък да си извоювам това право. Това, което ми се случва в Португалия, само може да ми повлияе позитивно и постепенно бавно чувствам по какъв начин стартирам да възстановявам увереността си “, разяснява Тийм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР